Interieurfotografie woning & bedrijf

 

In de huidige woning en bedrijfsvastgoed markt worden presentaties steeds belangrijker. Veel potentiële kopers of huurders laten hun beslissing om een woning of pand te gaan bezichtigen afhangen van de eerste indruk  Deze indruk, de foto presentatie op internet, in kranten of in de etalage van de makelaar.

Ik ben gespecialiseerd in woning en bedrijfs interieurfotografie. Mijn werk wordt fris, helder en inspirerend genoemd. Als interieurfotograaf heb ik gevoel voor design én historie en zal ik mij inleven in de sfeer van het pand. Is het clean, zakelijk en modern, of ademt het historie en traditie uit? Deze overwegingen dragen bij aan de juiste camerainstellingen en belichtingskeuze. Ik zal de eigenschappen van een pand vertalen in de fotopresentatie. Of het nu gaat om woningen of bedrijfspanden voor een verkoop/verhuur brochure, of bedrijfspresentaties voor websites. Het kan enorm uiteen lopen, van een knus restaurant, woning, kantoor, showroom tot een hotel met zalen complex.

Kortom ik breng op professionele wijze de hele inrichting, ligging, uitzichten en uitstraling van een pand in beeld. De eerste indruk telt!

Ook een 360 graden foto kan een extra bijdrage leveren aan de fotopresentatie. De 360 graden fotografie is een onderscheidende manier van fotograferen waarbij alle aanzichten samenkomen in één foto. Het geeft uw gasten en bezoekers een kijkje in uw bedrijf. Ook voor de verkoop van woningen heeft 360 graden fotografie een toegevoegde waarde, het plaatsen van de 360 graden foto’s op een funda profiel geeft een hogere plaatsing binnen de zoekcriteria. Dat geldt overigens ook voor het plaatsen van plattegronden in een funda profiel. Hoe uitgebreider het profiel hoe hoger je komt in de zoekcriteria.

Mijn specialiteit is de LIVE interieurfotografie waarbij we gebruik maken van figuranten en extra accessoires om meer sfeer en het echte leven weer te geven in de fotopresentatie. Dit soort van interieurfotografie wordt gebruikt in de duurdere sector woningen, bij reclame fotografie en in magazines.

Ik werk met professionele apparatuur,  full frame camera’s, diverse objectieven, externe flitsers en stevig statief, iedere foto die u ziet is opgebouwd uit meerdere foto’s met verschillende belichtingen welke bewerkt worden in professionele fotobewerkings programma. Het resultaat is echt, geen vervormingen of vreemde kleuren wit=wit met een rechte horizon.

Heeft u interesse, bel 06 24 14 34 24 of vul het contactformulier in, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

© b-Arthouse Fotografie