Fotostyling

Misschien wel het belangrijkste voor het maken van een fotopresentatie, of het nu voor de verkoop van een woning of om een bedrijfsmatige presentatie gaat. Waar een gewone fotograaf zo snel mogelijk weer buiten wil staan, neem ik de tijd om de ruimten zo optimaal mogelijk te stylen en te fotograferen. De fotostyling kan met of zonder accessoires.

Voor een verkoopadvies door middel van een Styling Quick Scan komen ik graag bij u langs. Tijdens deze scan wordt iedere ruimte in en om de woning onderworpen aan een visuele inspectie, ik maak hier een kort voorstel met advies van. Ook krijgt u tips hoe u het beste om kunt gaan met bezichtigingen, of dit nu via een makelaar loopt of als u uw woning in eigen beheer verkoopt. Deze Styling Quick Scan duurt maximaal een uur en kost u slechts 125,00 euro.

Voor uitgebreide styling adviezen verwijs ik u graag naar onze professionele samenwerkende stylisten.

Wanneer er geen meubels in de woning staan kan ik u adviseren en een voorstel doen.

Meubelverhuur / FotoStyling of een Styling Quick Scan in combinatie met professionele fotografie, 36o gr. foto’s en plattegronden zorgen ervoor dat uw woning eruit springt en vele malen sneller verkoopt!

© b-Arthouse